Mandrut Andrea    added new product for sell.
2 months ago

Astragalus Extract (90 cps)

lei44 (RON)

In stock· New

Descriere:

Astragalus este o planta folosita inca din cele mai vechi timpuri de catre cultura si medicina chineza, fiind de altfel si una dintre cele mai utilizate plante medicinale. Aceasta actioneaza la nivelul meridianelor inima, plamani si splina, fiind recomandata in cazul deficitului de „energie defensiva” si pentru cresterea rezistentei organismului.

Astragalus este un supliment alimentar conceput cu scopul de a sustine sistemul imunitar prin cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva factorilor externi.Prezentare: Flacon cu 90 de capsuleIngrediente:

Astragalus (Astragalus membranaceus) - radacina - extract hidroalcoolic 4:1 – 200 mg
Astragalus (Astragalus membranaceus) - radacina - pulbere – 200 mg
Capsula gelatina


Efecte:

Sustine functionarea normala a sistemului imunitar
Contribuie la detoxifierea organismului in urma contaminarii cu poluanti chimici
Contribuie la functionarea normala a ficatului si a sistemului endocrin
Contribuie la buna functionare a rinichilor si inimii
Contribuie la mentinerea în limite normale a capacitatii de adaptare si regenerare a organismului


Administrare:

1 - 2 cps de 2 ori/zi, dimineata si seara, inainte sau dupa masa cu 1 ora


Atentionari:

Poate interactiona cu imunosupresive, corticosteroizi, anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparina, agenti trombolitici, interferon, la administrare concomitenta.

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Contraindicatii:

A se intrerupe administrarea produsului inainte de orice interventie chirurgicala, existand riscul cresterii sangerarii.

More like this