Mandrut Andrea    added new product for sell.
2 months ago

Seleniu natural (90 cps)

lei38 (RON)

In stock· New

Descriere

Seleniul este un mineral natural cu multiple beneficii terapeutice. Acest nutrient de baza pentru organismul uman este alcatuit din seleno-proteine cu rol critic in sinteza ADN-ului, in protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a infectiilor si in metabolismul hormonilor tiroidieni.

Seleniul este un element chimic prezent in toate tesuturile corpului nostru, avand concentratia cea mai mare in rinichi, ficat, splina si pancreas. Functia sa biologica se refera la rolul sau de mineral care protejeaza impotriva cancerului.

Cea mai mare proportie de seleniu se gaseste in rinichi, ficat, splina si pancreas, insa acesta este componenta a tuturor tesuturilor corpului, avand rolul principal de a preveni aparitia celulelor atipice, canceroase si precanceroase.Prezentare: Flacon cu 90 de capsuleCompozitie:

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) - uscata si dezactivata - pulbere – 360 mg
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) - extract cu min. 2000 ppm* – 40 mg
Capsula gelatina
*doza zilnica recomandata aduce 80 – 160 mcg Seleniu, reprezentand 145-290% VNR (Valori Nutritionale de Referinta)Efecte:

Seleniul sustine functionarea normala a sistemului imunitar
Contribuie la functionarea normala a glandei tiroide
Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
Sustine spermatogeneza normala
Contribuie la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor
Contribuie la reducerea efectelor nocive ale radicalilor liberi, ce apar ca urmare a consumului de tutun sau alcool, a expunerii la metale grele sau la alti poluanti.


Administrare:

1-2 cps de 2 ori/zi, dimineata si seara, inainte sau dupa masa cu 1 oraAtentionari:

Supradozarea poate produce tulburari gastrointestinale, oboseala si iritabilitate.

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

More like this