Mandrut Andrea    added new product for sell.
1 month ago

SAPUN LICHID cu Argint coloidal 55ppm (520 ml)

lei19 (RON)

In stock· New

SAPUN LICHID CONCENTRAT cu Glicerină și Argint coloidal 55 ppm (520 ml)Descriere: Un săpun blând, al cărui parfum cu note fresh de mar verde inspiră prospețime și energie. Înlătură în mod delicat și eficient impuritățile, lăsând mâinile catifelate prin acțiunea emolientă a glicerinei și a celorlalte substanțe dermo-protectoare folosite.

Efectul de curățare eficientă al acestui săpun este multiplicat prin puterea de igienizare a argintului coloidal (55 ppm), cunoscut drept singurul antibiotic și dezinfectant până la descoperirea penicilinei, cu o capacitate mare de distrugere a microorganismelor patogene (distrugând în 6 minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene - virusuri, bacterii, paraziți și fungi).

Un săpun cu o compoziție 100% biodegradabilă.Prezentare: Recipient 520 ml, cu dispersor.Compoziție:

agenți de suprafață anionici, neionici,
glicerină și alți agenți de protecție a pielii,
aromă de măr,
conservanți,
argint coloidal 55 ppm.


Mod de utilizare:

Dozați o picătură de produs (cca. 5 g) pe mâinile umede, masați până se formează o spumă ușoară. Clătiți cu apa din abundență.

Produsul este biodegradabil.Nu este un produs toxic și nu prezintă acțiune iritantă asupra tegumentelor.Atenționări!

A nu se înghiți!

A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă timp de câteva minute. În caz de iritare a pielii sau a ochilor, consultați medicul.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

More like this