Mandrut Andrea    added new product for sell.
1 month ago

Cartilaj de Rechin (180 cps)

lei112 (RON)

In stock· New

Descriere:

Rechinul este una dintre cele mai vechi vietuitoare pe scara filogenetica, o adevarata “fosila vie”. Avand morfologia nemodificata de 400 de milioane de ani, cu o constitutie simpla, este adaptat pentru a supravietui in conditii foarte dificile. Oceanologii afirma ca rechinul are un organism perfect, care poseda un sistem imunitar deosebit.

Dr. Prudden, unul dintre pionierii cercetarilor in acest domeniu, a descoperit ca anumite glucide care intra in compozitia cartilajului de rechin, denumite mucopolizaharide, au atat rol imunomodulant, cat si efect antiinflamator in terapia bolilor reumatismale degenerative, fiind astfel utilizat de mai multi ani si in traumatismele articulare ale sportivilor.Prezentare: Flacon cu 180 de capsuleCompozitie:

Cartilaj de rechin – 400 mg
Capsula gelatina


Efecte:

Contribuie la stimularea factorului de necroza tumorala
Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar
Sustine o buna functionare a sistemului osteo-articular
Sustine functionarea normala a sistemului neuro-muscular
Sustine procesele de mentinere a elasticitatii articulatiilor si a tesuturilor


Administrare:

2 – 4 cps/zi, dimineata si seara, inaine sau dupa masa cu 1 oraAtentionari:

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Contraindicatii: Hipercalcemie

More like this