Darastean Octavia    added new product for sell.
1 month ago

Coral Bright disponibilă și în Romania !

lei105 (RON)

In stock· New

Coral Bright disponibilă și în Romania !
Sănătate garantată dinților tăi ! Potrivit la orice vârstă !
Mai bun nu exista !
Pasta de dinți Coralbrite cu hidroxiapatită pe bază de coral fosil ajută la menținerea sănătății smalțului dinților și la protejarea împotriva cariilor dentare. Îmbunătățește procesele de remineralizare a smalțului dinților, le redă albul natural și reduce sensibilitatea acestora. Conține 99,7% ingrediente naturale.
Coralbrite este una dintre primele paste de dinți care utilizează o sursă naturală de hidroxiapatită: coralul fosil ce provine din insula Yonaguni, Japonia.
Hidroxiapatita CoralApatite® ca sursă bogată de micro și macro elemente furnizează mineralele esențiale în locurile de producere a cariilor incipiente, asigurând remineralizarea și restaurarea smalțului dinților. Originea sa de corali oferă, de asemenea, proprietăți absorbante și de albire.
Carbonatul de calciu din calcar natural completează și îmbunătățește proprietățile de întărire și de albire ale pastei.
Alantoina și quercetina din extractul de ceapă cu activitate antioxidantă pronunțată și proprietăți antiseptice sporesc efectul de profilaxie al pastei.
Masticul unic din copac de fistic de pe insula grecească Chios "Lacrimile Chios" reduce numărul de bacterii din cavitatea bucală și oferă un gust răcoritor plăcut, împreună cu uleiul de mentă japonez.
**Pasta de dinți Coralbrite este extrem de eficientă:**
* îmbunătățește remineralizarea smalțului dinților;
* întărește și reface smalțul;
* reduce sensibilitatea dinților;
* albește smalțul dinților;
* previne apariția cariilor.
Cere link de inregistrare in magazinul online și comandă Coral Bright cu reducere 20% .

More like this